\\\\
"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
e-mail: info@atargonca.hu
telefon: 06 1 402 42 22

Targonca alkatrész:

Minőség, megbízhatóság

ALKATRÉSZ SZÁLLÍTÁS

Gyors és pontos targonca alkatrész szállítás

Talán Ön is akkor keres targonca alkatrészt, amikor már sürgős, így a versenyképes áraink mellett különös hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra.

A raktári alkatrészeink 24 órán belül Önnél lehetnek, a külföldi raktárakból pedig légi úton érkeznek meg a megrendelt termékek, amiket naponta továbbítunk, kérésre utánvéttel is.
Partnereink: DHL, DPD, UPS, TNT

Lehetőség van személyes átvételre is budapesti raktárunkban, ahol egy finom olasz kávé mellett megismerkedhet csapatunkkal és további termékeinkkel, szolgáltatásainkkal egyaránt.

Targonca szállításTargonca szállítás

Kérje ajánlatunkat!
Targonc alkatrészeket minden típushoz és évjárathoz be tudunk szerezni, raktárkészletünkön nagy választékban elérhetőek, akár gyári, akár utángyártott érdekli Önt! Ha targonca alkatrészt keres, cserélne, vagy targonca szerviz, javítás igénye van, kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha probléma adódott targoncájával, más típusú anyagmozgatójával, vagy alkatrész cserére szorul sürgősen, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat, és felkeressük Önt, hogy szervizünk segítsen a hiba javításában! Hibabejelentés
Kérdezzen!
Alkatrészekkel, karbantartással, és szervizzel, alkatrásszel kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk! Kérdezzen bátran űrlapunkon! Szívesen válaszolunk minden kedves érdeklődő egyedi kérdéseire, problémáira! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést