Targonca akkumulátorok és töltők

Minden targoncatípushoz megfelelő akkumulátor

Új, minőségi targonca akkumulátorok értékesítése és cseréjét kínáljuk. A megfelelő paraméterek megadása után kollégáink ajánlatában akár különböző minőségű és árfekvésű targonca akkumulátorok is szerepelhetnek.

Az elektromos targoncák fenntartási költségei alacsonyak, ráadásul karbantartásuk jóval egyszerűbb, mint a robbanómotoros targoncáké. Azonban fontos, hogy a targonca akkumulátorok karbantartása rendszeresen, az előírásoknak megfelelően valósuljon meg: az új akkumulátor beszerelésével egyidejűleg átadjuk karbantartási ismereteinket a targonca kezelőjének is.

Ha akkumulátor cserére kerül sor, mindenképpen keressen bennünket, hiszen a legtöbb ismert targonca akkumulátor márkát forgalmazzuk, úgy, mint Famm, Exide, Midac, BAE. Sok esetben azonban nem magával az akkumulátorral, csupán a visszajelzővel, vagy egyéb alkatrésszel van probléma. Ezekben az esetekben is feltétlenül keressen bennünket!

Egy targonca akkumulátor cseréjéhez a targonca adattábláján, illetve az akkumulátor adattábláján szereplő adatok szükségesek. Küldje el az adatokat, vagy fotózza le az adattáblát és szakembereink küldik az árajánlatot!

Cégünk akkumulátor regenerálással és karbantartással is foglalkozik, mely folyamatokkal megnövelheti targonca akkumulátora élettartamát. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

targonca akkumulátor

Akkumulátor típusok

DIN és BS szabvány szerinti méretekben minden típusú elektromos targoncához elérhető 1200-1500 töltés kisülésű akkumulátorok.

Cégünk targonca alkatrészek értékesítése mellett vállalja targonca akkumulátorok cseréjét Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift, Mariotti targoncamárkák esetében.

Hagyományos ólomsavas akkumulátorok

A jól bevált ólomsavas akkumulátorok 24, 48 és 80 Voltos kivitelben rendelhetőek. Az ilyen típusú akkumulátorokat könnyű karbantartás jellemzi, továbbá robosztus fémlemezes tartályának köszönhetően üzembiztonsága kiemelkedő.
Yale liion

Li-ion akkumulátorok

Összességében elmondhatjuk, hogy a Li-ion akkumulátor töltési erejét lassan veszti el, továbbá kevesebb mérgező anyagot tartalmaz, ezért természetbarát megoldás. A Li-ion akkumulátorok élettartama hosszabb, továbbá lényeges különbség a savas ólomakkumulátorhoz képest, hogy a töltési ideje rövidebb idő alatt zajlik le, ráadásul a lítiumionos technológiának köszönhetően nem csak teljes töltöttség mellett garantált a maximális teljesítmény.

Mivel a lítium egy rendkívül könnyű fém, így az ebből készült akkumulátorok sokkal kisebb súlyúak, mint az ólom-savas típusúak. A Lítium ionos akkumulátorok további előnyei közé tartozik, hogy nem képződnek kristályok az akkumulátorban, így garantált a hosszabb élettartam és a biztonságosabb, károsanyag-mentes munkakörnyezet. Amennyiben a targonca használaton kívül van, nem szükséges a vízzel való feltöltése és nincs szükség szellőztetett töltőhelyiségre sem.

Aquamatik vízutántöltő rendszer

Az optimális hatékonyság elérésének érdekében az automatikus vízutántöltésű Aquamatik rendszer gondoskodik az akkumulátor feltöltéséről anélkül, hogy Önnek ellenőriznie kellene azt.

Elektrolit-keringetésű akkumulátorok

Szintén opcionális lehetőség az elektrolit keringetésű rendszer, mely levegő bepumpálásával növeli a targonca teljesítményét.
Yale VM akkumulátor
targonca akkumulátor csere

Targonca akkumulátor töltők

Beépített targoncatöltés

A kisebb raktártechnikai eszközök esetében jellemző töltési forma a beépített töltőberendezés, mely egyszerű és költséghatékony megoldást jelent. Az éppen használaton kívüli elektromos emelőgépek egyszerűen a 220V-os csatlakozónál feltölthetőek. A töltöttségi szintről a kijelző ad pontos információt.

Telepített targoncatöltés

Elektromos villástargoncák esetében savas ólom akkumulátorokhoz telepített akkumulátortöltő berendezéseket vásárolhat. A telepített berendezéseket külön töltőhelyiségben helyezik el. Egyszerű használatuk és tartósságuk miatt kiváló megoldást jelenthet akár egy kisebb vállalkozás számára is.

Ajánlatkérés