Targonca kabin és ponyva

Védelem és kényelem
Biztonság mindenek felett

Az akár több műszakban dolgozó targonca kezelők kényelme és biztonsága érdekében sok esetben szükséges a targoncára új ponyvát vagy kabint szerelni. Főleg kültéri használat során kiemelkedően fontos lehet a targonca fűthetősége, esetleg klimatizálása; ebben az esetben szintén jó szolgálatot tehet egy új burkolat.

Cégünk új targonca ponyvákat és kabinokat kínál, melyek a legtöbb targonca típusra felszerelhetőek. Az általunk forgalmazott kabinok zárhatóak, melyek plusz védelmet nyújtanak az illetéktelenek ellen, egyben a kezelő számára egy olyan privát munkaterületet biztosítanak, ahol kényelmesen tudja biztonságban hagyni akár személyes tárgyait is.

Miretti felkészítés
Ponyvakabinos targonca

A targoncákra való kabin szerelés legáltalánosabb indoka a targoncakezelő védelme. A kabin védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, emellett csökkenti a gépzajt. Akár kültéren, akár beltéren használva a kabin csökkenti a balesetek és sérülések lehetőségét, legyen szó nehéz rakományok emeléséről vagy szűkfolyósós környezetről.

Az időjárástól nem csak a kezelőt óvja a targonca kabinja, hanem a vezetőállást is; kabinnal rendelkező géppel nem szükséges feltétlenül zárt térben parkolni a targoncával.

A félkabinok és ponyvakabinok eső ellen védenek, gazdaságos, ugyanakkor kevésbé komfortos megoldások, hiszen nem fűthetőek és klímázhatóak. Első sorban beltéren, illetve rövid használat során alkalmazzák őket.

Tartós és megbízható kabinok

A Pagát Gold a lengyel Henmar és a cseh DFK targonca kabinok forgalmazója, melyek az alábbi típusú targoncákkal kompatibilisek: Yale, Ausa, Caterpillar, Cesab, Clark, Crown, Doosan, HC, Heli, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, UniCarriers (Nissan, Atlet, TCM), Still, Toyota. A Pagát által forgalmazott kabinok minősége elsőosztályú, a kabinok illeszkednek a targoncák felépítéséhez. Mindkét gyártó esetében a kabinok kivitelezése a legújabb designt követi, maximális kilátási lehetőséget biztosítva a kezelőnek.

 

új yale kabin

Ajánlatkérés