Targoncavillák

Villák minden igényre

A targonca villájának cseréje

A targoncák biztonságos üzemeltetéséhez hozzátartozik a megfelelő felszereltség, így a méretben és kompatibilitásban is megfelelő emelővilla. A villák csak hibátlan állapotban használhatóak, máskülönben balesetveszélyesek.

A targoncavilla kiválasztásához szükséges információk: villa szélessége, keresztmetszete, hossza és teherbírása. A megfelelő villához szükséges továbbá a villakocsi magassága is. Oldalunkon található targoncavilla kínálatban csakis minősített, új termékeket talál.

Targoncavilla hibák

Hibák lehetnek: a targonca villa törése, görbülése, erős kopása. A targoncavillák javítása nagyon ritka esetben megoldható és általában nem gazdaságos megoldás. Gyakori eset azonban, hogy a villák rögzítője hibás és a targonca villa oldalra mozdulhat: ilyen esetekben csupán a villarögzítők cseréje szükséges. A villákat csakis párban érdemes cserélni!

Amennyiben kérdései merülnek fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal! A problémák feltárásában sokat segíthet egy-két fotó, melyet emailen vagy telefonon keresztül is eljuttathat hozzánk!

Targoncavilla csere

Cégünk 30 éves, márkafüggetlen szakszervize országszerte vállalja targoncája villacseréjét. A villák megvásárlása alkalmával kérjen kollégánktól ajánlatot szerelésre is!

Ajánlatkérés