Targonca biztonsági kiegészítők

Első a biztonság

Láthatóság mindenek felett!

Fényszórók, biztonsági villogók, irányjelzők, tolatásjelzők és figyelmezető LED, xenon vagy halogén izzók targoncákhoz a legkülönbözőbb igények kielégítése céljából.

A munkagépek gyakran zsúfolt és zajos raktárakban, üzemekben működnek, ahol a dolgozóknak a saját munkavégzésük mellett a körülöttük zajló eseményekre is fokozottan figyelniük kell.

Ezért nem mindegy, hogy milyen biztonsági figyelmeztető rendszert használunk. A balesetek nagy része megelőzhető a megfelelő biztonsági jelzések használatával.

Minden targoncakezelő munkája során akadhatnak olyan helyzetek (pl. áramszünet esetén vagy kültéren rosszul megvilágított helyen végzett munka során), amikor életmentő lehet a jól megválasztott fényjelzés és kürt használata.

targonca bérlet

Széles választék

Cégünk figyelemmel kíséri a legújabb biztonsági újításokat, ezért egy targonca típusra akár többféle jelzőrendszert is ajánlhatunk. Kínálatunkban találhat többek között targonca ablaktörlőt, biztonsági övet, köröző jelzőfényt, visszapillantó tükröt, tolatóradart, sárvédőt, tolatókamerát, pótkereket.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen ajánlatot a megfelelő targonca típus megadásával!

Ajánlatkérés